O nama

Oracle partner

Sekom pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, izgradnje informacijskih sustava i održavanja. Oslanjajući se na vrhunske svjetske tehnologije isporučujemo cjelovito rješenje informacijsko komunikacijskih sustava, složenih aplikativnih rješenja te rješenja sa područja automatike.

Naša najvažnija zadaća je zadovoljan klijent pri čemu se trudimo da pružimo maksimalnu sigurnost korisnicima i ostvarimo dugoročno partnerstvo.

  • Veliko iskustvo u razvoju integriranih IT sustava korištenjem aktualnih tehnologija.
  • Sva naša rješenja su rezultat vlastitog razvoja domaćih stručnjaka.U potpunosti pratimo svoje klijente i njihove potrebe, tako da naša aplikativna rješenja često prate njihovo kompletno poslovanje.
  • Fokus na proširenju integriranih sustava integracijom raznih mobilnih tehnologija u centralizirana korporativna rješenja u različitim industrijama.
  • Partnerski pristup na duge staze

Brojevi kompanije

+ godina
+ vlastitih rješenja
uspješno završenih projekata
NAJVAŽNIJA STVAR NA SVIJETU NIJE GDJE SMO, VEĆ U KOJEM SMJERU IDEMO

Što naši zaposlenici kažu o nama?

Sekom je firma sa golemim znanjem, odličnim rješenjima i velikim potencijalom. Ali izuzev toga, jedan tim sa odličnim smislom za humor i potencijalom za velike stvari. Drago mi je da sam dio tima.
Renato DeumićBusiness Development Manager
U Sekom-u sam već 5 godina. Rad sa najnovijim tehnologijama, stručnjacima iz raznih područja mi daje mogućnost za konstantno učenje i napredovanje. Sretan sam što sam dio ovog tima.
Goran ŠaracSenior programer
Sekom je mjesto na kojemu se može jako puno učiti, ali isto tako mjesto na kojemu možete izraziti svoju kreativnost. Konstantne inovacije i nova rješenja tjeraju Vas da budete sve bolji i bolji, i zato volim raditi u Sekom-u.
Goran DujmićIT administrator

Naše vrijednosti

01.

ZAPOSLENICI

Naši zaposlenici su naš najvrjedniji resurs i želimo biti prepoznati kao poželjan poslodavac.

02.

KLIJENTI

Sa Klijentima uspostavljamo dugotrajnu suradnju temeljenu na uzajamnom povjerenju i međusobnom uvažavanju.

03.

INTEGRITET

Trudimo se sačuvati integritet firme u svim aspektima poslovanja.

04.

POVJERENJE

Vjerujemo da je povjerenje naših klijenata naš najveći uspjeh.

Hrvatski