Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Sekom d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Podaci pokriveni politikom privatnosti

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona ili mobitela, kao i podaci o datumu, godini i mjestu Vašeg rođenja, podaci o Vašem obrazovanju i dosadašnjem radu te ostali podaci koje nam ustupite, ali želite da ostanu tajna.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Sekom d.o.o. Vaše osobne podatke koristiti isključivo u identifikacijske svrhe zbog ostvarivanje kontakta s Vama kako bismo Vam mogli poslati što učinkovitiji odgovor na Vaš upit te zbog razmatranja Vaše prijave na natječaj za posao.

Čuvanje osobnih podataka

U trenutku kada nam dostavite svoje podatke, ispunjavanjem obrazaca za Kontakt ili Zaposlenje, dajete nam izričiti pristanak na kontakt i spremanje Vaših podataka u našu evidenciju potencijalnih klijenata ili potencijalnih zaposlenika. Vaši podaci će se u našoj evidenciji čuvati u periodu od 3 godine nakon čega će se izbrisati. Ukoliko se u bilo kojem trenutku predomislite, možete zatražiti ranije brisanje ustupljenih podataka.

Zaštita osobnih podataka

Sekom d.o.o. se obvezuje Vaše podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati neovlaštenim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani bez Vaše prethodne suglasnosti.

Upravljanje osobnim podacima

U bilo kojem trenutku možete zatražiti pregled, ažuriranje, ispravak ili brisanje svih osobnih podataka koje ste nam ustupili ukoliko će se traženi podaci još uvijek nalaziti u našoj evidenciji.

Vaša suglasnost

Popunjavajući obrasce na našoj stranici, jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Sekom d.o.o. Vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonskom osnovom i uvjetima naše politike privatnosti.

Transparentnost

Ukoliko se odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.

Kontakt podaci tvrtke Sekom d.o.o.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se javite s povjerenjem na sljedeće kontakt podatke:

Palinovečka ulica 27
10 000 Zagreb
Hrvatska
Tel: +385 1 3775 370
Fax: +385 1 371 925
E-mail: sekom@sekom.hr

Hrvatski